Guest Adam Tr Posted December 14, 2016 Report Posted December 14, 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres adamtraxxx@gmail.com, dziekuje Quote
Dobre Domy Posted December 15, 2016 Report Posted December 15, 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres adamtraxxx@gmail.com, dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Agata Posted December 17, 2016 Report Posted December 17, 2016 Witam serdecznie. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dotyczących w/w projektu.Dziękuje agata.zak8@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted December 17, 2016 Report Posted December 17, 2016 Witam serdecznie. Ja również proszę o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dotyczących w/w projektu.Dziękuje agata.zak8@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted December 20, 2016 Report Posted December 20, 2016 Na razie nie ma się czym chwalić Stan surowy zamknięty, zrobiony prąd, robi się wod-kan. Jak będzie w miarę to wszytko wyglądać to pewno prześlę zdjęcia do "działu" zdjęcia z realizacji Pozdrawiam dzien dobry Pani Magdo jestem zainteresowany projektem Arystoteles i chcialbym zobaczyc jak wyglada na żywo . czy moglbym poprosic o wyslanie zdjec na adres makos261@wp.pl pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted December 20, 2016 Report Posted December 20, 2016 Dzień dobry interesuje mnie projekt Arystoteles i poprosił bym o szczegółową kubaturę budynku i rzeczywisty koszt potrzebnych materiałów na adres makos261@wp.pl pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted December 20, 2016 Report Posted December 20, 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 21, 2016 Report Posted December 21, 2016 Dzień dobry interesuje mnie projekt Arystoteles i poprosił bym o szczegółową kubaturę budynku i rzeczywisty koszt potrzebnych materiałów na adres makos261@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 21, 2016 Report Posted December 21, 2016 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted January 2, 2017 Report Posted January 2, 2017 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Witam. Proszę również o przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych dot. projektu arystoteles. Moj adres andeande@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łucja Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Szanowni Państwo! Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych projektu Arystoteles na adres moosloos@gmail.com . Quote
Dobre Domy Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 Szanowni Państwo! Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rzutów, rysunków oraz kosztorysu materiałów budowlanych projektu Arystoteles na adres moosloos@gmail.com . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kamil Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 Witam. Ja również chciałem poprosić o te materiały (rzuty, rysunki, kosztorysy) na mu2yk@tlen.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Witam. Ja również chciałem poprosić o te materiały (rzuty, rysunki, kosztorysy) na mu2yk@tlen.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Izabela Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Witam, byłabym wdzięczna za przesłanie mi rzutów, rysunków, kosztorysu tego projektu.Mail: i.ciesielska@hotmail.comZ góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Witam, byłabym wdzięczna za przesłanie mi rzutów, rysunków, kosztorysu tego projektu. Mail: i.ciesielska@hotmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Andrzej Posted January 15, 2017 Report Posted January 15, 2017 Witam czy jest ktoś kto wybudował lub buduje dom Arystoteles i ma może zdjęcia do pokazania . bardzo bym prosił na adres makos261@wp.pl Quote
Guest andrzej Posted January 18, 2017 Report Posted January 18, 2017 Witam, projekt zakupiony. Dom zostanie wydłużony o 1,5 metra. Powiększy się salon z pustką, kuchnia, garaż oraz sypialnia. Zamiast tradycyjnych fundamentów będzie zastosowana plyta fundamentowa. Reszta zostaje tak jak w projekcie. Budowa ruszy w kwietniu 2016. dzien dobry czy byla by taka mozliwosc o udostepnienie zdjec z bucowy . bo bardzo interesuje mnie jak wyglada na zywo dom . pozdrawiam Andrzej a zdjecia prosil bym podeslac na makos261@wp.pl Quote
Guest Rafał Posted January 20, 2017 Report Posted January 20, 2017 witam, proszę o przesłanie rzutów, rysunków i kosztorysu tego projektu na adres roobak24@poczta.fm Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 20, 2017 Report Posted January 20, 2017 witam, proszę o przesłanie rzutów, rysunków i kosztorysu tego projektu na adres roobak24@poczta.fm Pozdrawiam Dzień dobry, prześlemy na wskazany adres rysunki szczegółowe oraz zestawienia. Natomiast kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo odpłatne. Przedstawiamy na stronie internetowej tabelkę z kosztami: na stan surowy zamknięty, stan wykończony oraz instalacje wewnętrze. Podane w niej ceny są kwotami netto. Pozdrawiamy! Quote
Guest Joanna Posted January 26, 2017 Report Posted January 26, 2017 Witam serdecznie , też proszę o rysunki i rzuty, domek jest rewelacyjny, idealny :-) Z góry dziękuję. mail: stokrotkapolna1006@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Witam serdecznie , też proszę o rysunki i rzuty, domek jest rewelacyjny, idealny :-) Z góry dziękuję. mail: stokrotkapolna1006@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest zenek Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Witam serdecznie ,teź proszę o rysunki,rzuty oraz zestawienia.Z góry dziękuję mail:z-e-r@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Witam serdecznie ,teź proszę o rysunki,rzuty oraz zestawienia.Z góry dziękuję mail:z-e-r@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts