Guest Dawid Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Mam pytanie, czy jest możliwość małej modyfikacji projektu (Fabia II). Chodzi mi głównie o przedłużenie garażu do tylnej ściany. W pomieszczenie jakie powstanie przenieść kotłownię, a w miejsce kotłowni np. pralnia. Zastanawiam czy da się to zrobić biorąc pod uwagę konstrukcję dachu. Pozdrawiam Dawid Quote
Dobre Domy Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Mam pytanie, czy jest możliwość małej modyfikacji projektu (Fabia II). Chodzi mi głównie o przedłużenie garażu do tylnej ściany. W pomieszczenie jakie powstanie przenieść kotłownię, a w miejsce kotłowni np. pralnia. Zastanawiam czy da się to zrobić biorąc pod uwagę konstrukcję dachu. Pozdrawiam Dawid Dzień dobry, Istniej możliwość przedłużenia garażu w projekcie Fabia II. Konstrukcja dachu oczywiście ulegnie zmianie ale można ją przeprojektować w części nad garażem i powstałym pomieszczeniem gospodarczym. Zmiany można wprowadzić w projekcie w ramach adaptacji. Pozdrawiam Quote
Guest Lukasz Posted June 13, 2017 Report Posted June 13, 2017 Dobry wieczór, jestem zainteresowany budową domu z projektu Fabia II, czy istnieje możliwość przesłania informacji dotyczących kosztorysu oraz ogólnego zestawienia? Oraz czy jest możliwość powiększenia go przez wydłużenie i poszerzenie o około 1 metr ? Celem uzyskania większej powierzchni domu. lukaszbadora@yahoo.com Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted June 14, 2017 Report Posted June 14, 2017 Dobry wieczór, jestem zainteresowany budową domu z projektu Fabia II, czy istnieje możliwość przesłania informacji dotyczących kosztorysu oraz ogólnego zestawienia? Oraz czy jest możliwość powiększenia go przez wydłużenie i poszerzenie o około 1 metr ? Celem uzyskania większej powierzchni domu. lukaszbadora@yahoo.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Technicznie powiększenie budynku możliwe jest do zrealizowania. Jednak trzeba się liczyć tu ze sporymi kosztami, gdyż w przypadku Fabii II konieczne będzie przeprojektowanie niemalże wszystkich elementów konstrukcyjnych (dach, strop, fundamenty) a to na pewno będzie dosyć kosztowne. Pozdrawiam Quote
Guest Iwona Posted July 4, 2017 Report Posted July 4, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres iwona2174@wp.pl. Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Iwona Quote
Dobre Domy Posted July 5, 2017 Report Posted July 5, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres iwona2174@wp.pl. Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Iwona Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest jurek i gabrysia Posted August 28, 2017 Report Posted August 28, 2017 jestem w trakcie realizacji projektu fabia 2. SUPER PROJEKT. Obecnie ocieplam i wykańczam w srodku. /ogrzewanie podłogowe/Jedyna korekta dot. łazienki i wiatrołapu. Quote
Guest Paweł Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres paltriax@wp.pl. Jestem zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Paweł Quote
Dobre Domy Posted September 19, 2017 Report Posted September 19, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres paltriax@wp.pl. Jestem zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Paweł Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted September 21, 2017 Report Posted September 21, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres loopi0305@wp.pl.Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Marcin Quote
Dobre Domy Posted September 22, 2017 Report Posted September 22, 2017 Witam, proszę o podesłanie materiałów (rysunki, zestawienie koszów) do projektu Fabia II na adres loopi0305@wp.pl.Jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Pozdrawiam Marcin Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały pokazowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Jarek Posted September 28, 2017 Report Posted September 28, 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Quote
Dobre Domy Posted September 29, 2017 Report Posted September 29, 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Jarek Posted September 29, 2017 Report Posted September 29, 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Quote
Dobre Domy Posted September 30, 2017 Report Posted September 30, 2017 Witam, proszę o przesłanie jeśli jest taka możliwość rysunku z dokładnymi wymiarami wszystkich ścian do projektu fabia II na adres email karas87@vp.pl. Jestem zainteresowany kupnem projektu. Pozdrawiam Jarek Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Krystian Posted October 5, 2017 Report Posted October 5, 2017 Dzień dobry! Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Fabia III w odbiciu lustrzanym (garaż po lewej stronie) na adres poczta5000@o2.pl Pozdrawiam Krystian Quote
Dobre Domy Posted October 6, 2017 Report Posted October 6, 2017 Dzień dobry! Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Fabia III w odbiciu lustrzanym (garaż po lewej stronie) na adres poczta5000@o2.pl Pozdrawiam Krystian Witam Materiały prześlemy pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Gość_grekopl Posted October 14, 2017 Report Posted October 14, 2017 Dzień dobry. Czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany?? i jaki by był koszt zmiany w projekcie takiego stropu z betonowego na drewniany prosił bym o odpowiedz na meila rafal_18_18@o2.pl. Dziękuję i pozdrawiam. Witam, Również jestem zainteresowany otrzymaniem odpowiedzi czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany ew. terriva. wstępnie jestem zainteresowany budową wg tego projektu. Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów oraz o odpowiedź na pierwsze pytanie na maila grekopl7@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Witam, Również jestem zainteresowany otrzymaniem odpowiedzi czy w projekcie Fabia II można zastosować strop drewniany ew. terriva. wstępnie jestem zainteresowany budową wg tego projektu. Proszę o przesłanie rysunków i zestawienia materiałów oraz o odpowiedź na pierwsze pytanie na maila grekopl7@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest life1234 Posted October 16, 2017 Report Posted October 16, 2017 Witam, Prosilabym rowniez o przeslanie wymiarów pomieszczen oraz tarasu na adres life1234@o2.pl dziekuje Quote
Dobre Domy Posted October 17, 2017 Report Posted October 17, 2017 Witam, Prosilabym rowniez o przeslanie wymiarów pomieszczen oraz tarasu na adres life1234@o2.pl dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Witam, Na ktorych scianach mozna zinstalowac grzejniki w salonie jesli nie planuje sie tam podlogowki ? dziekuje, life1234 Quote
Dobre Domy Posted October 26, 2017 Report Posted October 26, 2017 Witam, Na ktorych scianach mozna zinstalowac grzejniki w salonie jesli nie planuje sie tam podlogowki ? dziekuje, life1234 WItam W projekcie przewidziano grzejniki ścienne - w salonie są to 2 grzejniki na ścianie lewej (jeden w miejscu, gdzie zaczyna się wykusz, drugi w narożniku przy wyjściu na taras). Proszę o adres mailowy - prześlemy rzut z zaznaczonymi miejscami lokalizacji grzejników. Pozdrawiam Quote
Guest life1234 Posted October 27, 2017 Report Posted October 27, 2017 WItam W projekcie przewidziano grzejniki ścienne - w salonie są to 2 grzejniki na ścianie lewej (jeden w miejscu, gdzie zaczyna się wykusz, drugi w narożniku przy wyjściu na taras). Proszę o adres mailowy - prześlemy rzut z zaznaczonymi miejscami lokalizacji grzejników. Pozdrawiam Witam, Dziekuje za odpowiedz i poprosze o ten rzut z zaznaczonymmi grzejnikami na: life1234@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted October 28, 2017 Report Posted October 28, 2017 Witam, Dziekuje za odpowiedz i poprosze o ten rzut z zaznaczonymmi grzejnikami na: life1234@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts