Dobre Domy Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Witam, stawiam właśnie dom FABIA V, lecz w projekcie nie ma Zestawienia Więźby Dachowej(główne elementy), oraz zestawiania stali zbrojeniowej. Czy mógł by ktoś podesłać na email: damiano9411.dt@gmail.com Witam Zestawienia te znajdują się w zeszycie zatytułowanym "Materiały Pomocnicze", którego jeden egzemplarz otrzymał Pan wraz z zakupionym projektem. Gdyby były problemy z odnalezieniem zeszytu, proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - doślemy odpowiednie zestawienia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Witam , Czy ktoś buduję Fabię V ??? bogdan.termoplast @onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted January 13, 2016 Report Share Posted January 13, 2016 Witam, stawiam właśnie dom FABIA V, lecz w projekcie nie ma Zestawienia Więźby Dachowej(główne elementy), oraz zestawiania stali zbrojeniowej. Czy mógł by ktoś podesłać na email: damiano9411.dt@gmail.com W jakim rejonie Polski Pan buduje Fabię V? My zakupiliśmy już projekt i na wiosnę ruszamy z budową. Byłoby fajnie zobaczyć jak w realu wygląda Fabia V. Może jakieś rady wnioski którymi chciałby się Pan podzielić? madziaaa2506@o2.pl Pozdrawiam Magda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emil Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Witam. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres emiljaszczura@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 Oferuję do sprzedaży gotowy projekt domu Fabia III wraz z całością dokumentacji otrzymanej z biura projektowego dobre domy.W projekcie nie były dokonywane żadne zmiany, jest kompletny, nie dokonano w nim żadnych wpisów oraz skreśleń. Kontakt dla zainteresowanych: legend1980@wp.pl Piotr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres samolewski@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres samolewski@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jurek Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres: czarnyjurek40@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 19, 2016 Report Share Posted February 19, 2016 Witam, proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków i ogólnego zestawienia materiałów na adres: czarnyjurek40@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany tym projektem. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Pozdrawiam Wojtek wojtekmm13@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Witam serdecznie, jestem zainteresowany tym projektem. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Pozdrawiam Wojtek wojtekmm13@gmail.com Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebastian Posted March 5, 2016 Report Share Posted March 5, 2016 Witam, jak już kilku poprzedników pisało, jestem również zainteresowany tym projektem, ale w wersji lustrzanej. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Proszę o odpowiedź na adres: sebal85@op.pl Pozdrawiam Sebastian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Witam, jak już kilku poprzedników pisało, jestem również zainteresowany tym projektem, ale w wersji lustrzanej. Interesuje mnie możliwość poszerzenia bryły domu od strony kuchni i salonu o 1m oraz zmiana kąta nachylenia dachu do 30st. Będę również wdzięczny za przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem pomieszczeń oraz szczegółowego zestawienia materiałów i kosztorysu. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Proszę o odpowiedź na adres: sebal85@op.pl Pozdrawiam Sebastian Witam Zapytanie przekazuję do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paulina Posted March 7, 2016 Report Share Posted March 7, 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: paullinagorska@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: paullinagorska@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Norbert Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: norbert.chomik@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Norbert Chomik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Witam Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowaniem oraz szczegółowego kosztorysu i zestawiania materiałów na maila: norbert.chomik@gmail.com Proszę także o inf. dotyczącą możliwości zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. Ile wyniosłyby koszty, gdyby zmian dokonała Państwa pracownia? Norbert Chomik Witam Materiały wraz odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aneta Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Witam, Jestem również zainteresowana tym projektem. Równocześnie proszę o rysunki szczegółowe z wymiarowaniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materiałów na maila: aneta.zwardon@gmail.com - Jednocześnie proszę o inf. dotyczącą zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. - taki mam wymóg w w planie zagospodarowania działki. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa pracownia? Pozdrowienia Aneta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Witam, Jestem również zainteresowana tym projektem. Równocześnie proszę o rysunki szczegółowe z wymiarowaniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materiałów na maila: aneta.zwardon@gmail.com - Jednocześnie proszę o inf. dotyczącą zmiany kąta nachylenia dachu do 30st. - taki mam wymóg w w planie zagospodarowania działki. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa pracownia? Pozdrowienia Aneta Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Zapytanie dotyczące kosztu zmiany kata nachylenia dachu przekazałam do architektów – proszę wkrótce oczekiwać odpowiedzi. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Witam jak poprzednicy jestem zainteresowana bardzo projektem domu Fabia V, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materialow na adres i-ryba@wp.pl, Dziękuję bardzo Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 3, 2016 Report Share Posted May 3, 2016 Witam jak poprzednicy jestem zainteresowana bardzo projektem domu Fabia V, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarowniem oraz szczegółowy kosztorys i zestawienie materialow na adres i-ryba@wp.pl, Dziękuję bardzo Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i rzutu domu z wymiarami wewnętrznymi na maila patrycjacak@wp.pl ? Z góry serdecznie dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Witam. Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i rzutu domu z wymiarami wewnętrznymi na maila patrycjacak@wp.pl ? Z góry serdecznie dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Okulis Posted May 16, 2016 Report Share Posted May 16, 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Interesują mnie rysunki szczegółowe z podanymi wymiarami. Jednocześnie chciałam zapytać o możliwość zmiany w projekcie przesunięcia ściany zewnętrznej lewej o ok. 1m. Jaki jest koszt takiej zmiany w Państwa firmie? Proszę o informację na maila magdalenaokulis@gmail.com Pozdrawiam Magda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts