Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam,

Jaka jest wys. ścianki kolankowej w "Klarze"? W miejscowym planie mam zapis o maks. wys. 50 cm i mam obawy czy wówczas skosy nie będa dokuczliwe?

Pozdrawiam,

Adrian

Posted

Witam,

Jaka jest wys. ścianki kolankowej w "Klarze"? W miejscowym planie mam zapis o maks. wys. 50 cm i mam obawy czy wówczas skosy nie będa dokuczliwe?

Pozdrawiam,

Adrian

Witam

Klara jest naszym nowym projektem i aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację projektową to obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. ścianka kolankowa w domu Klara wynosi około 70cm.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Witam, kiedy będzie dostępny kosztorys dla projektu Klara? Pozdrawiam Joanna

Witam

Klara jest naszym nowym projektem i aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu pełnej dokumentacji będziemy mogli zlecić przygotowanie wyceny kosztorysowej.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

czy można zrezygnować z podcienia i wyprostować obrys budynku?

Witam

Na etapie adaptacji projektu można wprowadzić zmianę polegającą na zabudowie podcienia. Nasza Pracownia wystawi zgodę na jej realizację.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Kasia
Posted

Witam, czy istnieje możliwość doprojektowania garażu jednostanowiskowego z pokojem nad tym garażem. jak jest dopłata do takiego projektu.

Posted

Witam, czy istnieje możliwość doprojektowania garażu jednostanowiskowego z pokojem nad tym garażem. jak jest dopłata do takiego projektu.

Dzień dobry,

Zmiany w projekcie możne wprowadzić architekt na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pan/Pani bezpłatną zgodę na ich wprowadzenie. Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni. Zmiany w projekcie katalogowym są dodatkowo płatne. W celu wykonania wyceny proszę przesłać zapytanie mailowo na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 4 months later...
Posted

Dzień dobry,

czy mają państwo rysunki szczegółowe do tego projektu? Chcę mieć rozeznanie w wymiarach pomieszczeń.

pozdrawiam

Anna

Posted

Dzień dobry, czy mają państwo rysunki szczegółowe do tego projektu? Chcę mieć rozeznanie w wymiarach pomieszczeń. pozdrawiam Anna

Witam

Mamy opracowane szczegółowe rysunki dla projektu Klara - proszę o podanie adresu mailowego, to je Pani doslemy.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowego projektu z uwzględnieniem wymiarowania na adres wiktoriann123@wp.pl

• 4 months later...
Guest Danuta
Posted

Dzień dobra proszę o przesłanie szczegółowego projektu z uwzględnieniem wymiarowania na adres danuta180@wp.pl. Dziękuje!

• 2 months later...
Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowego projektu z uwzględnieniem wymiarowania na adres hu.zieba@interia.pl

• 3 months later...
Posted

Witam,

Proszę o informację czy byłaby możliwość usunięcia w projekcie "wykuszy" wystającej poza obrys budynku i co za tym idzie zmniejszenie powierzchni poddasza? Jeśli tak, bardzo prosiłabym o informację jak skomplikowana konstrukcyjnie była by to zmiana i czy pociągnęłaby za sobą duże koszty,

Dodatkowo bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami na anna_kawa@o2.pl.

Z góry dziękuję

Anna

Posted

Witam,

Proszę o informację czy byłaby możliwość usunięcia w projekcie "wykuszy" wystającej poza obrys budynku i co za tym idzie zmniejszenie powierzchni poddasza? Jeśli tak, bardzo prosiłabym o informację jak skomplikowana konstrukcyjnie była by to zmiana i czy pociągnęłaby za sobą duże koszty,

Dodatkowo bardzo proszę o przesłanie rysunków z wymiarami na anna_kawa@o2.pl.

Z góry dziękuję

Anna

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest alina
Posted

poprosze o przeslanie darmowych materialow na adres alinakacprzak@interia.pl

• 7 months later...
Posted

Witam można prosić o przesłanie szczegółowego projektu na jaro_1987@op.pl