Guest Marzanna Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 Witam. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres mpchomiak@gmail.com. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 19, 2018 Report Posted November 19, 2018 9 godzin temu, Gość Marzanna napisał: Witam. Proszę o przesłanie rysunków z wymiarami projektu oraz zestawienie materiałów na adres mpchomiak@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest krzyś Posted December 2, 2018 Report Posted December 2, 2018 Również poproszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres pracus105@wp.pl.Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 2, 2018 Report Posted December 2, 2018 8 godzin temu, Gość krzyś napisał: Również poproszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres pracus105@wp.pl.Pozdrawiam Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Agnieszka Posted January 6, 2019 Report Posted January 6, 2019 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami domu Justynian mały -najlepiej odbicie lustrzane na adres agnix24@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 7, 2019 Report Posted January 7, 2019 10 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych wraz z wymiarami domu Justynian mały -najlepiej odbicie lustrzane na adres agnix24@wp.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 Witam. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres michalkrucki@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 12, 2019 Report Posted February 12, 2019 9 godzin temu, Gość Michał napisał: Witam. Proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres michalkrucki@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Renata Posted February 14, 2019 Report Posted February 14, 2019 Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych w tym rysunku fundamentów, kosztorys domu Justynian mały na adres airetarenata@gmail.com Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 14, 2019 Report Posted February 14, 2019 58 minut temu, Gość Renata napisał: Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych w tym rysunku fundamentów, kosztorys domu Justynian mały na adres airetarenata@gmail.com Pozdrawiam. Dzień dobry, rysunki szczegółowe zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków z zakresu konstrukcji. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Quote
Guest agnieszka Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 Czy jest możliwość przesłania informacji o ilości materiałów do wybudowania domu Justynian Mały ?? agnieszka-ratajczak5@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 10 godzin temu, Gość agnieszka napisał: Czy jest możliwość przesłania informacji o ilości materiałów do wybudowania domu Justynian Mały ?? agnieszka-ratajczak5@wp.pl Dzień dobry, Zestawienie materiałów do stanu surowego zostało wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Elżbieta Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 Witam mogę prosić dodatkowe materiały na email elzbietaszkola@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 23 minuty temu, Gość Elżbieta napisał: Witam mogę prosić dodatkowe materiały na email elzbietaszkola@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest adi9500 Posted March 13, 2019 Report Posted March 13, 2019 Witam czy mogę prosić przekroje adi9500@op.pl Quote
Dobre Domy Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 9 godzin temu, Gość adi9500 napisał: Witam czy mogę prosić przekroje adi9500@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Kamil Posted March 16, 2019 Report Posted March 16, 2019 Witam, czy mogę prosić rzut, rozkład pomieszczeń? E-mail : kamilwierdak95@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 16 godzin temu, Gość Kamil napisał: Witam, czy mogę prosić rzut, rozkład pomieszczeń? E-mail : kamilwierdak95@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Damian Posted May 28, 2019 Report Posted May 28, 2019 Dzień dobry, Czy mógłbym poprosić o przesłanie informacji na temat materiałów oraz zestawień kosztorysowych? damianzdw@interia.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 28, 2019 Report Posted May 28, 2019 3 godziny temu, Gość Damian napisał: Dzień dobry, Czy mógłbym poprosić o przesłanie informacji na temat materiałów oraz zestawień kosztorysowych? damianzdw@interia.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam. Quote
Guest Dorota Posted June 28, 2019 Report Posted June 28, 2019 Witam! Czy mogę prosić o rozkład pomieszczeń? Pozdrawiam dorota.kozub1983@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 28, 2019 Report Posted June 28, 2019 2 godziny temu, Gość Dorota napisał: Witam! Czy mogę prosić o rozkład pomieszczeń? Pozdrawiam dorota.kozub1983@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Aleksandra Posted April 15, 2020 Report Posted April 15, 2020 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń i rysunki na adres: kalutek09@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted April 15, 2020 Report Posted April 15, 2020 3 godziny temu, Gość Aleksandra napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych wymiarów pomieszczeń i rysunki na adres: kalutek09@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Ola Posted May 4, 2020 Report Posted May 4, 2020 Witam. Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda zestawienie materiałów do wybudowania domu justynian mały. Z góry dziękuję. kalutek09@o2.pl Quote
Recommended Posts