Guest lord43 Posted November 8, 2016 Report Share Posted November 8, 2016 Witam, proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji dotyczących projektu na maila: marek.kwasnik12@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Witam, proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji dotyczących projektu na maila: marek.kwasnik12@gmail.com Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Piotrek Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 7, 2016 Report Share Posted December 7, 2016 Witam, Ja również jestem bardzo zainteresowany kupnem projektu Dariusz. Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres: piotrekdzik@o2.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Białek Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 Jestem zainteresowany tym projektem czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółów projektu na maila. kamil1bialek2@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Jestem zainteresowany tym projektem czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółów projektu na maila. kamil1bialek2@gmail.com Pozdrawiam witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patryk Posted March 20, 2017 Report Share Posted March 20, 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres czepekptero@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 21, 2017 Report Share Posted March 21, 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres czepekptero@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zaintereowany Posted March 22, 2017 Report Share Posted March 22, 2017 Witam Czy jest mozliwosc poszerzenia domu o ok. metr salon i metr kuchni i projekt bez komina zewnetrznego. Prosze o info na babapl@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 23, 2017 Report Share Posted March 23, 2017 Witam Czy jest mozliwosc poszerzenia domu o ok. metr salon i metr kuchni i projekt bez komina zewnetrznego. Prosze o info na babapl@wp.pl Witam Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do wykonania. Można je zrealizować na dwa sposoby: 1. na etapie adaptacji projektu; nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację 2. zlecając naszym architektom - koszt i szczegóły ustalane indywidualnie pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Witam, czy jest ktoś kto buduje dom "Dariusz" w zachodniopomorskim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Oliwia Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: spicka69@spoko.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: spicka69@spoko.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Weronika Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: Look100@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 witam, proszę o przesłanie rzutu z góry, chodzi mi o rozmieszczenie pomieszczeń na adres: Look100@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emilia Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy emilka8980@o2.pl Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 5, 2017 Report Share Posted October 5, 2017 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie szacunkowego kosztorysu tego projektu na adres mailowy emilka8980@o2.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres grzegorzekgrzes@gmail.com. I mam pytanko czy jest możliwość przeniesienia kominka na środkowa ścianę budynku która jest przy spiżarni? Dziekuje.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2017 Report Share Posted December 30, 2017 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres grzegorzekgrzes@gmail.com. I mam pytanko czy jest możliwość przeniesienia kominka na środkowa ścianę budynku która jest przy spiżarni? Dziekuje.Pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted October 12, 2018 Report Share Posted October 12, 2018 Witam. Jest możliwość wysłania zestawienia materiałów oraz dokladniejszy dokumetacji na adres. bednar123587@o2.pl z góry dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 13, 2018 Report Share Posted October 13, 2018 W dniu 12.10.2018 o 16:27, Gość Kamil napisał: Witam. Jest możliwość wysłania zestawienia materiałów oraz dokladniejszy dokumetacji na adres. bednar123587@o2.pl z góry dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, Potrzebne materiały zostaną wysłane poniedziałek/wtorek. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojciech Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : klaudia21211@onet.pl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 10 godzin temu, Gość Wojciech napisał: Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : klaudia21211@onet.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Robert Posted February 11, 2021 Report Share Posted February 11, 2021 Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : robertmalkowskii@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 21 godzin temu, Gość Robert napisał: Witam jestem zaineresowany tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowej dokumentacji dotyczącej tego projektu na adres : robertmalkowskii@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts