Dobre Domy Posted October 16, 2015 Report Share Posted October 16, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ola Posted October 27, 2015 Report Share Posted October 27, 2015 Witam Przepraszam za dłuższa nieobecność. Jednak dużo pracy mieliśmy przy budowie. Okna, elektryka, hydraulika, za tydzień tynki i posadzki. Poczytałam trochę wypowiedzi i widzę że budujących przybywa. Bardzo mnie to cieszy gdyz domek jest piękny.\ My budujemy projekt DARIUSZ z wykuszą. Wykusza daje sporo przestrzeni na jadalnię, więc wydaje mi się że warto trochę dopłacić i w nią zainwestować.Oddziela nam też salon od kuchni. (co jest bardzo ważne) Co do kosztów, to nikt nie udzieli poprawnej odpowiedzi. Zależy z czego się buduje, czy samemu czy z ekipą etc.Ale koszty są mniej więcej zgodne z wyliczeniami z kosztorysu. Dodam jeszcze w ramach porady (od naszego budowlańca), kto ma możliwości ogrzewania domku w zimie o prace wykończeniowe właśnie w tym sezonie. Materiały są dużo tańsze niż na wiosna/lato, ekipy schodzą z cen bo już nie sezon itp. My planujemy tak zrobić. Na wiosnę zostawimy tylko taras i elewację (bo już jest stanowczo za chłodno) Jestem ciekawa czy już ktoś z forumowiczów ma już taras. i z czego najlepiej jest go wykonać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted November 4, 2015 Report Share Posted November 4, 2015 Witam Przepraszam za dłuższa nieobecność. Jednak dużo pracy mieliśmy przy budowie. Okna, elektryka, hydraulika, za tydzień tynki i posadzki. Poczytałam trochę wypowiedzi i widzę że budujących przybywa. Bardzo mnie to cieszy gdyz domek jest piękny. My budujemy projekt DARIUSZ z wykuszą. Wykusza daje sporo przestrzeni na jadalnię, więc wydaje mi się że warto trochę dopłacić i w nią zainwestować.Oddziela nam też salon od kuchni. (co jest bardzo ważne) Co do kosztów, to nikt nie udzieli poprawnej odpowiedzi. Zależy z czego się buduje, czy samemu czy z ekipą etc.Ale koszty są mniej więcej zgodne z wyliczeniami z kosztorysu. Dodam jeszcze w ramach porady (od naszego budowlańca), kto ma możliwości ogrzewania domku w zimie o prace wykończeniowe właśnie w tym sezonie. Materiały są dużo tańsze niż na wiosna/lato, ekipy schodzą z cen bo już nie sezon itp. My planujemy tak zrobić. Na wiosnę zostawimy tylko taras i elewację (bo już jest stanowczo za chłodno) Jestem ciekawa czy już ktoś z forumowiczów ma już taras. i z czego najlepiej jest go wykonać? WitamOla mogłabyś mi przesłać kilka zdjęć waszego domku z zewnątrz i wewnątrz. Mocno się zastanawiam nad tym projektem i będzie mi to bardzo pomocne w podjęciu ostatecznej decyzji :)huzarski@vip.onet.plPozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Poproszę szczegółowe rysunki projektu Dariusz Mały z góry dziękuje huzarski@vip.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Poproszę szczegółowe rysunki projektu Dariusz Mały z góry dziękuje huzarski@vip.onet.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted November 5, 2015 Report Share Posted November 5, 2015 Witam. W tej chwili jesteśmy z mężem na etapie zalewania stropu (w projekcie Dariusz).Chętnie podzielimy się doświadczeniami z budowy. A może ktoś jeszcze buduje zgodnie z tym projektem? Witam! Zastanawiam się nad tym projektem , czy mogli by państwo wysłać kilka zdjęć z realizacji ? i jakie ponieśliście państwo dotychczas koszta?I moze jakieś podpowiedzi jesli chodzi o realizacje projektu , oraz czy sa państwo zadowoleni z wyboru huzarski@vip.onet.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Przemek Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Dariusz Mały. Mail: makos19902@onet.pl Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Dariusz Mały. Mail: makos19902@onet.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, rysunki zostaną wysłane w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 www.dobredomy.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted November 16, 2015 Report Share Posted November 16, 2015 Witam Ola mogłabyś mi przesłać kilka zdjęć waszego domku z zewnątrz i wewnątrz. Mocno się zastanawiam nad tym projektem i będzie mi to bardzo pomocne w podjęciu ostatecznej decyzji huzarski@vip.onet.pl Pozdrawiam Witam, Pani Olu również proszę o przesłanie zdjęć, oczywiście jeśli to nie problem. Pozdrawiam nataliabc1@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dominika Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Witam serdecznie, mi również bardzo podoba się ten projekt Chyba bedzie to ten wymarzony:) Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail prywal@gmail.com. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 21, 2015 Report Share Posted November 21, 2015 Witam serdecznie, mi również bardzo podoba się ten projekt Chyba bedzie to ten wymarzony:) Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail prywal@gmail.com. Dziękuję Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest przemek Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Witam, my z mężem też budujemy ten domek właśnie jesteśmy na etapie robienia dachu. Troszkę maly jak dla nas, ale trudno. Mam pytanie czy ktos może ma jakieś rozwiązanie jak zagospodarować przestrzeń pod schodami? tam jest dość sporo miejsca i szkoda go zamurować. Pozdrawiam Witam czy maja Panstwo jakies zdjecie z budowy dariusza malego ???????? jesli tak prosze o odpowiedz na maila: premek_87@vp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Staszek Posted December 2, 2015 Report Share Posted December 2, 2015 Witam. Zastanawiam się również nad budową tego domu tylko chciałbym zobaczyć rozmieszczenie w środku. Jeśli by można to proszę o przesłanie na adres : sleniart@wp.pl. Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 3, 2015 Report Share Posted December 3, 2015 Witam. Zastanawiam się również nad budową tego domu tylko chciałbym zobaczyć rozmieszczenie w środku. Jeśli by można to proszę o przesłanie na adres : sleniart@wp.pl. Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sandra Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail sandra189@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Norbert Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Witam, my z mężem też budujemy ten domek właśnie jesteśmy na etapie robienia dachu. Troszkę maly jak dla nas, ale trudno. Mam pytanie czy ktos może ma jakieś rozwiązanie jak zagospodarować przestrzeń pod schodami? tam jest dość sporo miejsca i szkoda go zamurować. Pozdrawiam Witam czy maja Panstwo jakies zdjecie z budowy dariusza malego ???????? jesli tak prosze o odpowiedz na maila: premek_87@vp.pl Pozdrawiam Witam.Jeśli można to proszę podesłać mi zdjęćia z budowy. JEstem zainteresownay kupnem tego projektu. MAm jeszcze jedno pytanie, mam włąsny las i chce właśnie ciąć drzewo na dach. Nie mam projektu i tutaj rodzi się pytanie, czy może mi Pani podesłać na maila wypis z projektu jakich elementow na celagier ile i jakiej dlugosci? Z gory dziękinorbertnorbert69@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Norbert Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail: norbertnorbert69@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Norbert Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Witam Olu. Czy moglabys mi wyslac zdjecia z Waszego domu? Bede wdzieczny. nozo@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na e-mail: norbertnorbert69@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Norbert Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Witam czy mogą Państwo wysłać mispecyfikację dotyczącą stolarki dachowej? norbertnorbert69@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam czy mogą Państwo wysłać mispecyfikację dotyczącą stolarki dachowej? norbertnorbert69@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kwiatek Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Dlaczego na stronie nie ma rzutów kondygnacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 6, 2016 Report Share Posted March 6, 2016 Dlaczego na stronie nie ma rzutów kondygnacji? Witam Przy prezentacji projektu na www , tuż nad głównym rysunkiem, znajduje się zakładka "rzuty" - proszę tam zajrzeć. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts