Guest Gość Posted February 2, 2015 Report Share Posted February 2, 2015 Witam czy mógłbym otrzymać rysunki i kosztorys na maila; czesio0263@interia.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 3, 2015 Report Share Posted February 3, 2015 Witam czy mógłbym otrzymać rysunki i kosztorys na maila; czesio0263@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jarek Posted February 4, 2015 Report Share Posted February 4, 2015 Witam . Wiem już ze jest mozliwe ogrzewanie na paliwo stałe a czy wymaga to zgody Pracowni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 Witam . Wiem już ze jest mozliwe ogrzewanie na paliwo stałe a czy wymaga to zgody Pracowni Witam Zmiana sposobu ogrzewania budynku nie wymaga dodatkowej zgody naszej Pracowni. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Witam czy mogłabym otrzymać rysunki i kosztorys na maila; paulinka89-1989@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Witam czy mogłabym otrzymać rysunki i kosztorys na maila; paulinka89-1989@o2.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Sako Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 Witam, czy ktoś buduję projekt Dariusz Mały w zachodniopomorskim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Witam, czy ktoś buduję projekt Dariusz Mały w zachodniopomorskim? Witam, ja kupiłam projekt Dariusz Mały i bedę budowac w zachodnipomorskim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest xy Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Witam! Od czego jest grzybek widoczny na dachu? Od wentylacji czy jest odprowadzeniem od pochłaniacza w kuchni? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest uu Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Czy buduje ktoś domek Dariusz Mały i chciałby pochwalić się postępami w realizacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 19, 2015 Report Share Posted February 19, 2015 Jest to wentylacja wywiewna ze spiżarni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Sako Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 Witam, czy ktoś buduję projekt Dariusz Mały w zachodniopomorskim? Witam, ja kupiłam projekt Dariusz Mały i bedę budowac w zachodnipomorskim Witaj Natalia! A można wiedzieć w jakim mieście? Zostawiam email i proszę o odpowiedz puniu2014@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Sako Posted February 24, 2015 Report Share Posted February 24, 2015 Witam, czy ktoś buduję projekt Dariusz Mały w zachodniopomorskim? Witam, ja kupiłam projekt Dariusz Mały i bedę budowac w zachodnipomorskim Witaj Natalia! A można wiedzieć w jakim mieście? Zostawiam email i proszę o odpowiedz puniu2014@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Sako Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Witam, czy ktoś buduję projekt Dariusz Mały w zachodniopomorskim? Witam, ja kupiłam projekt Dariusz Mały i bedę budowac w zachodnipomorskim Witaj Natalia! A można wiedzieć w jakim mieście? Zostawiam email i proszę o odpowiedz puniu2014@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Witam, czy ktoś buduję projekt Dariusz Mały w zachodniopomorskim? Witam, ja kupiłam projekt Dariusz Mały i bedę budowac w zachodnipomorskim Witaj Natalia! A można wiedzieć w jakim mieście? Zostawiam email i proszę o odpowiedz puniu2014@o2.pl Ja również chciałabym zobaczyć dom i porozmawiać o kosztach, jeśli ktoś buduje go w zachodniopomorskim. Proszę o informację na meila niun@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Sako Posted March 1, 2015 Report Share Posted March 1, 2015 Witam, czy ktoś buduję projekt Dariusz Mały w zachodniopomorskim? Witam, ja kupiłam projekt Dariusz Mały i bedę budowac w zachodnipomorskim Witaj Natalia! A można wiedzieć w jakim mieście? Zostawiam email i proszę o odpowiedz puniu2014@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest WOJCIECH MALECKI Posted March 2, 2015 Report Share Posted March 2, 2015 Ja również chcę podobny dom wybudować w zachodniopomorskim. malecki.wojciech56@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted March 17, 2015 Report Share Posted March 17, 2015 Czy ktoś z Państwa kto wybudował ten dom jest w stanie powiedzieć jaki poniósł koszt całkowity budowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 94.000 tys z dachówka Ratio glazura stan surowy z dachem i oknami dachowymi na razie nie jest źle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mieczyslaw Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 witam Proszę o przesłanie poglądowych planów mpawlowski11@onet.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 9, 2015 Report Share Posted April 9, 2015 witam Proszę o przesłanie poglądowych planów mpawlowski11@onet.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted April 13, 2015 Report Share Posted April 13, 2015 Witam. Prosiłabym o przesłanie poglądowych planów na makarewicz.magda@wp.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Witam. Prosiłabym o przesłanie poglądowych planów na makarewicz.magda@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K. Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Witam, również jestem zainteresowana projektem i bardzo proszę rysunki i kosztorys na maila : nikozja_1987@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Witam, również jestem zainteresowana projektem i bardzo proszę rysunki i kosztorys na maila : nikozja_1987@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts