Dobre Domy Posted June 2, 2015 Report Share Posted June 2, 2015 Witam, czy mogę prosić o zestawienie materiałów (kosztorys projektu) do stanu surowego zamkniętego na maila: bimbus_k@wp.pl .Pozdrawiam Dzień dobry, oczywiście wyślę Pani takie zestawienie, jeszcze w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted June 6, 2015 Report Share Posted June 6, 2015 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres zakopane563@wp.pl. Dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 8, 2015 Report Share Posted June 8, 2015 Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres zakopane563@wp.pl. Dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mirek Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres miroslawpadykula@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres miroslawpadykula@gmail.com Pozdrawiam i dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tomci084 Posted June 13, 2015 Report Share Posted June 13, 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie czuczek1984@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie czuczek1984@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jacek Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu wraz z materiałami projektu na adres jaceka@op.pl Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie marcin.sarbinowski@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted June 15, 2015 Report Share Posted June 15, 2015 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na slqa123@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu wraz z materiałami projektu na adres jaceka@op.pl Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Witam czy mogę prosić o zwymiarowany rzut i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oto maie marcin.sarbinowski@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na slqa123@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mariusz Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Dzień dobry czy mogę prosić o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres; maniek.summer@vp.pl z góry dziękuje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Witam serdecznie. Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań. Czy jest możliwość usunięcia kominka na tarasie, częsciowo zamknięcia kuchni( ściana między jadalnią a kuchnią) , pomniejszenie okna w jadalni i zamiana dużych drzwi w salonie na okno i małe drzwi na taras? Proszę również o przesłanie mi kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres : mkokoszka@interia.pl. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Winicjusz Posted June 16, 2015 Report Share Posted June 16, 2015 Witam. Prosze o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres winicjuszzimnicki@wp.pl. Dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Dzień dobry czy mogę prosić o zwymiarowany rzut czy też rzuty tego projektu i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres; maniek.summer@vp.pl z góry dziękuje!!! Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Witam serdecznie. Bardzo proszę o udzielenie mi odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań. Czy jest możliwość usunięcia kominka na tarasie, częsciowo zamknięcia kuchni( ściana między jadalnią a kuchnią) , pomniejszenie okna w jadalni i zamiana dużych drzwi w salonie na okno i małe drzwi na taras? Proszę również o przesłanie mi kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres : mkokoszka@interia.pl. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2015 Report Share Posted June 17, 2015 Witam. Prosze o przesłanie kosztorysu z zestawieniem materiałów na adres winicjuszzimnicki@wp.pl. Dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted June 18, 2015 Report Share Posted June 18, 2015 Witam, proszę o zestawienie kosztorysu wraz z materiałami na adres annia4805w@p.pl Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylwia Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu budowy domu do stanu surowego zamkniętego oto adres tom607@interia.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Witam, proszę o zestawienie kosztorysu wraz z materiałami na adres annia4805w@p.pl Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 19, 2015 Report Share Posted June 19, 2015 Witam proszę o wysłanie kosztorysu budowy domu do stanu surowego zamkniętego oto adres tom607@interia.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania22 Posted June 24, 2015 Report Share Posted June 24, 2015 dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Benedykt na adres agolcz@poczta.onet.pl. Dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 25, 2015 Report Share Posted June 25, 2015 dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu Benedykt na adres agolcz@poczta.onet.pl. Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts