Dobre Domy Posted January 4, 2018 Report Posted January 4, 2018 Witam proszę o przesłanie zestawienia materiałowo na dach na adres szyszka755@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Sadowska Posted January 5, 2018 Report Posted January 5, 2018 Witam,proszę o zestawienie kosztorysu i materiałów na adres m.sadowska80@interia.pl Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 Witam,proszę o zestawienie kosztorysu i materiałów na adres m.sadowska80@interia.pl Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest piotrek.wojnar@opoczta.pl Posted January 12, 2018 Report Posted January 12, 2018 Witam ,jestem wykonawcą dla projektu benedykt lecz są zmiany od strony inwestora z wiązarów na klasyczną ciesielkę , więc nie mam wszystkich iformacji na ten temat prosił bym bardzo o przesłanie mi rzut więżby dachowej sam obliczę długości materiału .Pozdrawiam Piotr Wojnar Quote
Dobre Domy Posted January 13, 2018 Report Posted January 13, 2018 Witam ,jestem wykonawcą dla projektu benedykt lecz są zmiany od strony inwestora z wiązarów na klasyczną ciesielkę , więc nie mam wszystkich iformacji na ten temat prosił bym bardzo o przesłanie mi rzut więżby dachowej sam obliczę długości materiału .Pozdrawiam Piotr Wojnar Witam Proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Angela Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Witam proszę o przesłanie zestawienia materiałowo na dach na adres szyszka755@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Proszę również o przesłanie zestawienia kosztorysu i materiałów na adres angela121@poczta.onet.eu. Z góry dziękuje Quote
Dobre Domy Posted February 5, 2018 Report Posted February 5, 2018 Proszę również o przesłanie zestawienia kosztorysu i materiałów na adres angela121@poczta.onet.eu. Z góry dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Sebastian Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres jaszczsebastian@onet.pl Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Witam, uprzejmie proszę o wysłanie kosztorysu projektu wraz z materiałami na adres jaszczsebastian@onet.pl Dziękuję bardzo. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Mateusz Posted February 15, 2018 Report Posted February 15, 2018 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres mkoch92@wp.pl .Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted February 16, 2018 Report Posted February 16, 2018 Witam. Uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Benedykt wraz z ogólnym zestawieniem materiałów na adres mkoch92@wp.pl .Z góry dziękuję. Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Malwina Posted February 18, 2018 Report Posted February 18, 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres malwinakorcz@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted February 19, 2018 Report Posted February 19, 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres malwinakorcz@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Dzien dobry. Czy mogę prosić o kosztorys i zestawienie materiałów na adres pawelptrs@gmail.com? Quote
Dobre Domy Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 Dzien dobry. Czy mogę prosić o kosztorys i zestawienie materiałów na adres pawelptrs@gmail.com? Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Jadzia Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń, kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres dinka30@interia.pl. Dziekuje Quote
Dobre Domy Posted March 5, 2018 Report Posted March 5, 2018 Witam, bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń, kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres dinka30@interia.pl. Dziekuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Wojtek Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres wojo2103@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Witam Ja również proszę o przesłani kosztorysu i zestawienie materiałów na adres wojo2103@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted March 13, 2018 Report Posted March 13, 2018 Dzień dobry, poproszę o przesłanie kosztorysu, zestawienie materiałów i dokładne wymiary pomieszczeń na adres kozlowski.lukasz.86@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 14, 2018 Report Posted March 14, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Ozdowska Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 Bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres ag.ozdowska@gmina.wloclawek.pl Quote
Dobre Domy Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 Bardzo proszę o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń i kosztorysu oraz zestawienie materiałów na adres ag.ozdowska@gmina.wloclawek.pl Witam Materiały prześlemy we wtorek. Pozdrawiam Quote
Guest Agnieszka Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Witam. Czy jest możliwe odbicie lustrzane tego projektu, tak, aby garaż był po lewej stronie? Quote
Dobre Domy Posted May 6, 2018 Report Posted May 6, 2018 Witam. Czy jest możliwe odbicie lustrzane tego projektu, tak, aby garaż był po lewej stronie? Witam Każdy nasz projekt dostępny jest w wersji lustrzanej, tutaj jest link: https://www.dobredomy.pl/projekt/benedykt/lustro/ Pozdrawiam Quote
Recommended Posts