Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest karolina
Posted

Witam serdecznie. Zwracam się do Państwa z prośbą o przesłanie mi na adres: lopez150.79@o2.pl  rzutów z pełnymi wymiarami lustra projektu Justynian oraz przekroju pionowego budynku z wymiarami. Z góry serdecznie dziękuję.  

Posted

Witam serdecznie. Zwracam się do Państwa z prośbą o przesłanie mi na adres: lopez150.79@o2.pl  rzutów z pełnymi wymiarami lustra projektu Justynian oraz przekroju pionowego budynku z wymiarami. Z góry serdecznie dziękuję.  

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Kamil
Posted

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: k_arbo@wp.pl. Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Paweł
Posted

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres:turyst@2.pl pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted
W dniu ‎22‎.‎07‎.‎2018 o 20:15, Gość Paweł napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres:turyst@2.pl pozdrawiam

Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam.

• 4 weeks later...
Guest Joanna
Posted
Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: smietanki123@gmail.com Pozdrawiam
Posted
13 godzin temu, Gość Joanna napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: smietanki123@gmail.com Pozdrawiam

Dzień dobry!

W dniu dzisiejszym wyślemy materiały szczegółowe.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Posted
Dzień dobry, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostepnych materiałów na adres: lukaszgoral8444@gmail.com
Posted
19 godzin temu, Gość Łukasz napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostepnych materiałów na adres: lukaszgoral8444@gmail.com

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Posted

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów projektu Justynian na adres: kabo82@gmail.com

Czy w projekcie tym istnieje możliwość powiększenia salonu kosztem rezygnacji z kominka zewnętrznego oraz zadaszenia tarasu?

Posted
12 godzin temu, Gość KaeS napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów projektu Justynian na adres: kabo82@gmail.com

Czy w projekcie tym istnieje możliwość powiększenia salonu kosztem rezygnacji z kominka zewnętrznego oraz zadaszenia tarasu?

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Guest Dariusz
Posted
Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: darbru@wp.pl Pozdrawiam Dariusz
Posted
17 godzin temu, Gość Dariusz napisał:

Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: darbru@wp.pl Pozdrawiam Dariusz

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Guest bodi2000
Posted

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: bodi2000@op.pl.  Pozdrawiam

Posted
1 godzinę temu, Gość bodi2000 napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami oraz innych dostępnych materiałów na adres: bodi2000@op.pl.  Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na adres piwowarczyk.jarek@gmail.com

Dziękuję.Pozdrawiam

Posted
13 godzin temu, Gość Jarek napisał:

Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami na adres piwowarczyk.jarek@gmail.com

Dziękuję.Pozdrawiam

Dzień dobry,

Materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Guest Bartosz
Posted
Witam, też bym prosił materiały na temat tego projektu na maila bartosz@multimediagrupa.pl
  • 1 month later...
Guest Joanna
Posted
Witam, też bym prosiła materiały na temat tego projektu na maila smietanki@ksiezyc.pl
  • 1 month later...
Posted
witam tez bym poprosil rzut pomieszczen mile widziane wszystkie wersje i mozliwosci . darekkowal1988@gmail.com