Zbyszek Posted November 4, 2010 Author Report Share Posted November 4, 2010 Panie Zbyszku mam nadzieję, że się nie wygłupię, ale chciałbym Pana zapytać, czy byłoby realnym pryjechanie i obejrzenie na własne oczy Pana domu. Jestem gotów przejechać pół Polski po to by poradzić się Pana co do budowy aby uniknąć błędów. Jeśli Pan woli to proszę o informację na e-mail nando79@op.pl, z góry dziękuję i pozdrawiam. Niestety ale próbowałem wysłać wiadomość na podanego mail-a lecz coś nie idzie proszę odezwać się na poniższy mail cleo4545@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anka Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Witam Panie Zbyszku muszę przyznać że pięknie się prezentuje Pana portosik. My mamay na razie fundamenty z resztą ruszamy na wiosnę. Mam prośbę mógłby Pan wkleić parę zdjęć frontu domu. Z góry dziękuję. my budujemy na podkarpaciu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Witam, Zachęcam do umieszczania zdjęć z budowy domu Portos na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu wzięcia udziału w konkursie fotograficznym. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny-bezpieczne-dobre-domy-2010 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianna Mira Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 To dom jednopiętrowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 3 minuty temu, Marianna Mira napisał: To dom jednopiętrowy? Dzień dobry, jest to dom parterowy z poddaszem użytkowym (dwukondygnacyjny). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianna Mira Posted May 19, 2021 Report Share Posted May 19, 2021 Super, dziękuję za informację, bo nie byłam pewna:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts