Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Ariadna II

redakcja
 Share

Recommended Posts

WITAM.

MY WYBUDOWALISMY ARIADNĘ W ORZYSZU NA MAZURACH.MIESZKAMY OD LISTOPADA 2011

Zapraszamyu do wzięcia udziału w organizowanych przez nas konkursach, w których można wygrać m.in.:

- zwrot kosztu zakupu projektu. Wystarczy przesłać zdjęcia domu, jego wnętrz, wraz z wypełnionym formularzem - szczegóły pod adresem https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny-dobre-domy

- komplet drewnianych mebli ogrodowych. Wystarczy przysłać zdjęcia domu na tle ogrodu wraz z wypełnionym formularzem - szczegóły pod adresem https://www.dobredomy.pl/aktualnosci/konkurs-fotograficzny-dobre-domy-w-ogrodzie

Pozdrawiam

"WITAM.

MY WYBUDOWALISMY ARIADNĘ W ORZYSZU NA MAZURACH.MIESZKAMY OD LISTOPADA 2011"

Bea i jak mieszka się w nowym domku? Jeszcze nigdzie nie widzieliśmy umeblowanej Ariadny, dlatego nasza wielka prośba, czy istnieje możliwość zobaczenia Państwa Ariadny z mebelkami, chociażby na zdjęciach? To by nam bardzo pomogło :) A oto nasz e-mail: polaris86@o2.pl Z góry bardzo dziękujemy i pozdrawiamy w tak deszczowy i chłodny dzień :)

• 1 month later...
Guest Karolina

Witam

my również z mężem zastanawiamy się nad tym projektem ale mam wrażenie że kuchnia jest mała?? chcemy również zrobić cześciowo podpiwniczenie. mam do państwa prośbę o przesłanie kilka zdjęć z wewnątrz, zależy mi na kuchni przede wszystkim. i na holu , bo nie wiem czy wejdzie mi tam szafa wnękowa

Będę bardzo wdzięczna mój mail debniaczek@buziaczek.pl

pozdrawiam

Witam

mam do Państwa ogromną prośbę ponieważ jestem zainteresowana projektem Adriadna II ale wydaje mi się ze kuchnia jest troszkę mała , w wiatrołapie chciałam zrobić szafę do zabudowy na kurtki i buty ale chyba za mały jest.

bardzo bym była wdzięczna o przesłanie kilku zdjęć z wewnątrz zkuchni z holu

będę bardzo wdzięczna

oto mój mail debniaczek@buziaczek.pl

pozdrawiam

• 1 month later...
  • 1 month later...
Guest marzena

Witam;

Jesteśmy z mężem zainteresowani kupnem projektu ARIADNA II, lecz wcześniej chcielibyśmy zobaczyć zdjęcia wnętrza domu. Jeżeli jest taka możliwość prosiłabym o rysunki szczegółowe projektu Ariadna II na adres marzena1508@wp.pl Pozdrawiam

Guest marzena

Witam. Jesteśmy z mężem zainteresowani kupnem tego projektu, aktualnie mieszkamy w Piasecznie. Chcielibyśmy zobaczyć zdjęcia wnętrza domu lub zobaczyć w realu. Prosimy o kontakt e-mail w celu przesłania zdjęć marzena.k1508@wp.pl Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Nitka

Witam!My rownież kupiliśmy projekt Ariadna II i zaczynamy budowę jak sie trochę ociepli!czy może ktoś buduje ten dom w okolicach Wrocławia?prosze o odp anitasiemek@wp.pl

• 5 months later...
Guest Ewelina

Witam, Ja już zakupiłam projekt Ariadna II jesteśmy na etapie wylewania fundamentów. Czy jest ktoś na forum z Kołobrzegu kto wybudował ten dom? Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek zdjęcia z budowy a również zdjęcia wnętrza w tym projekcie podesłanego na maila zakrzewska_ewelina@o2.pl. Wprowadziliśmy też kilka zmian na dole powiększymy łazienkę kosztem gabinetu i szafy. Dodatkowo chcemy wejście do gabinetu zrobić w wiatrołapie. Pozdrawiamy.

Guest Ewelina

Witam my również budujemy ten dom. Mamy zamiar wprowadzić zmiany tj. powiększyć łazienkę kosztem szafy i gabinetu. Zależy nam, żeby na dole zmieścił się prysznic. Jeżeli ma ktoś prysznic na dole prosiłabym o maila zakrzewska_ewelina@o2.pl Dodatkowo chcemy wejście do domu oraz wyjście na taras zrobić z drewna :)/>

Z mężem zdecydowaliśmy się na zakup projektu ariadna II. Przed zakupem chcielibyśmy jeszcze zobaczyć taki dom fizycznie. W związku tym chciałabym zapytać na jakim etapie budowy są Państwo, czy wprowadzaliście Państwo zmiany do projektu i czy możemy skorzystać z uprzejmości Państwa i zobaczyć Państwa dom. Jesteśmy z Poznania. Kontakt sylwia.przygoda@op.pl Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...

Witam,

Jestesmy zaintersowani projektem domu Ariadna II. Czy ktos z okolic Czestochowy wybudowal domek i moglby zgodzic sie na obejrzenie go. Podaje mojego e-maila: anioleczekk1986@wp.pl

dodatkowo Proszę o informacje, czy zmienial ktos wysokosc scianki kolankowej na poddaszu, bo 66cm wydaje mi sie byc za nisko

Mam pytanie do administratora, architekta, pomyslodawcy projektu:

Prosze o informacje odnosnie mozliwosci wprowadzenia nastepujacych zmian i ostatecznej ceny za projekt przez Panstwa przygotowany po zasugerowanych przeze mnie zmianach :)

Chcielibysmy wprowadzic następujące zmiany:

1. przeniesc kominek po przekątnej pokoju w róg przy schodach, jednoczesnie zostawiajac kominek zewnetrzny na tarasie

2. Powiekszyc wyjsce na taras zestrony jadalni, jednoczescie rezygnujac z wyjscia z salonu na koszt wstawienia okna

3. Powiekszyc lazienke na parterze rezygnujac tym samym z szafy i czesci pomieszxzenia gospodarczego, tak aby mozliwym bylo wstawienie w lazience prysznica

4. Z pozostalej czesci pomieszczenia gospodarczego zrobienia pralni z suszarnia

5. Poszerzenie garazu o 2m, i zrobienie jednoczesnie kotlowni na kociol na paliwo stale, przy jednoczesnym powiekszeniu czesci strychu

6.przesuniecie sciany w gabinecie na parterze o 30 cm, tak aby w holu mogla zmiescic sie szafa wnekowa

7. Zwiekszenie wysokosci scianki kolankowej na poddaszu z aktualnych 66 do 105 cm (prosze o ewentualne doradztwo, jak bardzo zmieni sie bryla, moze panstwo juz zmienialisci wysokosc scianki kolankowej, jesli tak to o ile i moze posiadacie panstwo zdjecia jak by wygladal projekt po podniesieniu scianki kolankowej, czy rzeczywiscie straci na swojej estetyce bryly???) Moj e-mail to anioleczekk1986@wp.pl

Mam pytanie do administratora, architekta, pomyslodawcy projektu:

Prosze o informacje odnosnie mozliwosci wprowadzenia nastepujacych zmian i ostatecznej ceny za projekt przez Panstwa przygotowany po zasugerowanych przeze mnie zmianach :)

Chcielibysmy wprowadzic następujące zmiany:

1. przeniesc kominek po przekątnej pokoju w róg przy schodach, jednoczesnie zostawiajac kominek zewnetrzny na tarasie

2. Powiekszyc wyjsce na taras zestrony jadalni, jednoczescie rezygnujac z wyjscia z salonu na koszt wstawienia okna

3. Powiekszyc lazienke na parterze rezygnujac tym samym z szafy i czesci pomieszxzenia gospodarczego, tak aby mozliwym bylo wstawienie w lazience prysznica

4. Z pozostalej czesci pomieszczenia gospodarczego zrobienia pralni z suszarnia

5. Poszerzenie garazu o 2m, i zrobienie jednoczesnie kotlowni na kociol na paliwo stale, przy jednoczesnym powiekszeniu czesci strychu

6.przesuniecie sciany w gabinecie na parterze o 30 cm, tak aby w holu mogla zmiescic sie szafa wnekowa

7. Zwiekszenie wysokosci scianki kolankowej na poddaszu z aktualnych 66 do 105 cm (prosze o ewentualne doradztwo, jak bardzo zmieni sie bryla, moze panstwo juz zmienialisci wysokosc scianki kolankowej, jesli tak to o ile i moze posiadacie panstwo zdjecia jak by wygladal projekt po podniesieniu scianki kolankowej, czy rzeczywiscie straci na swojej estetyce bryly???) Moj e-mail to anioleczekk1986@wp.pl

Witam

Odpowiedź na Pani pytania prześlemy pod wskazany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 2 months later...

Witam, chciałabym się dowiedzieć czy istnieje możliwość powiekszenia domu do 160m ?

Dzień dobry,

Jeżeli chodzi o powiększenie przez „skalowanie” (równomierne powiększenie wszystkich pomieszczeń) to wymaga to stworzenia zupełnie nowego projektu. Rozwiązanie takie wiąże się z kosztami opracowania indywidualnej dokumentacji projektowej.

Pozdrawiam

Witam, chciałabym się dowiedzieć czy istnieje możliwość powiekszenia domu do 160m ?
Dzień dobry, Jeżeli chodzi o powiększenie przez „skalowanie” (równomierne powiększenie wszystkich pomieszczeń) to wymaga to stworzenia zupełnie nowego projektu. Rozwiązanie takie wiąże się z kosztami opracowania indywidualnej dokumentacji projektowej.   Pozdrawiam

Jaki to jest koszt?

Guest Karolina

Witam, właśnie zakupiłam projekt Ariadna II i mam prośbę o zdjęcia. Mianowicie jeśli ktoś już wybudował domek z tego projektu lub z projektu Ariadna I, III bardzo prosiłabym o zdjęcia na maila karolina890901@wp.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących.

• 10 months later...

witam, chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość przesłużenia garażu na ok 1-1,5 m w którym to pomieszczenie znajdowało by się pomieszczenie gospodarcze a na parterze WC powiększyć o pomieszczenie gospodarcze i zrobić większą łazienkę. Jeżeli jest taka możliwość to jakie dodatkowe as koszty?

witam, chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość przesłużenia garażu na ok 1-1,5 m w którym to pomieszczenie znajdowało by się pomieszczenie gospodarcze a na parterze WC powiększyć o pomieszczenie gospodarcze i zrobić większą łazienkę. Jeżeli jest taka możliwość to jakie dodatkowe as koszty?

Witam

Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania.

Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt adaptujący projekt gotowy lub architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne).

W sprawie wyceny proszę o wysłanie zapytania drogą mailową na adres info@dobredomy.pl.

Pozdrawiam