Dobre Domy Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Witam. Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Proszę o wszelkie bezpłatne informacje na adres bikeandmike@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Małgorzata Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Małgorzata Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Witam rewelacyjny projekt prosze bardzo weszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na gosiulka0908@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 28, 2015 Report Posted October 28, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote
Guest Gość Posted November 3, 2015 Report Posted November 3, 2015 Witam, Projekt bardzo proszę bardzo wszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na damiansmola@gmail.com pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Witam, Projekt bardzo proszę bardzo wszelkie dostepne bezplatnie informacje wraz z kosztaami budowy na damiansmola@gmail.com pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Witam naprawdę świetny projekt i idealny na moją działkę. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na mmatek1@o2.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 9, 2015 Report Posted November 9, 2015 Witam naprawdę świetny projekt i idealny na moją działkę. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na mmatek1@o2.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Aleksandra Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Witam Poprosze o wszelkie dostepne darmowe materialy na maila: aleksandra.lewicka@o2.pl Mam tez kilka pytan; 1 Czy daloby rade powiekszyc minimalnie kuchnie np przesuwajac wejscie do domu kosztem pomieszczenia gospodarczego 2 Czy istnieje mozliwosc przeniesiania schodow w inne miejsce tak bby na dole byl salon z aneksem oraz pomieszczeniami ale bez dodatkoego pokoju 3 Czy jest mozliwsc doprojektowania garazu jedno a najlepiej dwu stanowiskowego o ile wowczas wzrosna koszta. Z gory dziekuje i pozdrawiam P.s Czy iest ktos kto buduje lub zbudowal i podzieliby sie rzeczywistymi kosztami??? Quote
Dobre Domy Posted November 20, 2015 Report Posted November 20, 2015 Witam Poprosze o wszelkie dostepne darmowe materialy na maila: aleksandra.lewicka@o2.pl Mam tez kilka pytan; 1 Czy daloby rade powiekszyc minimalnie kuchnie np przesuwajac wejscie do domu kosztem pomieszczenia gospodarczego 2 Czy istnieje mozliwosc przeniesiania schodow w inne miejsce tak bby na dole byl salon z aneksem oraz pomieszczeniami ale bez dodatkoego pokoju 3 Czy jest mozliwsc doprojektowania garazu jedno a najlepiej dwu stanowiskowego o ile wowczas wzrosna koszta. Z gory dziekuje i pozdrawiam P.s Czy iest ktos kto buduje lub zbudowal i podzieliby sie rzeczywistymi kosztami??? Witam Zapytanie przekazane zostało do architektów - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Jakub Posted December 3, 2015 Report Posted December 3, 2015 Witam obydwa projekty: Nina i Malina to najlepsze projekty w tym metrazu jakie widziałem.. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na jakub.wesolowski@vip.onet.pl dla obydwu projektow jesli to mozliwe I jeszcze pytanie Czy da sie tak zmodyfikowac projekt MAlina,żeby a) pomieszczenie gospodarcze (parter) przerobić na łazienke (drzwi naprzeciw pokoju) i mniejsze pomieszczenie gospodarcze (likwidacja wejscia od przedsionka i buc moze przesuniecie scianki przesionek/łazienka W miejscu WC (parter) zrobic przejscie do garażu c) dostawic garaz tak jak w projekcie NIna ( modyfikujac jednoczesnie system ogrzewania) - system ogrzeania kotłownia na paliwo stałe w bryle garażu d) po dostawieniu garażu uzyc jego dachu jako tarasu ( jak w p rojekcie Nina) e)zlikwidowac kominek pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 3, 2015 Report Posted December 3, 2015 Witam obydwa projekty: Nina i Malina to najlepsze projekty w tym metrazu jakie widziałem.. Bardzo proszę o wszelkie dostępne bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na jakub.wesolowski@vip.onet.pl dla obydwu projektow jesli to mozliwe I jeszcze pytanie Czy da sie tak zmodyfikowac projekt MAlina,żeby a) pomieszczenie gospodarcze (parter) przerobić na łazienke (drzwi naprzeciw pokoju) i mniejsze pomieszczenie gospodarcze (likwidacja wejscia od przedsionka i buc moze przesuniecie scianki przesionek/łazienka W miejscu WC (parter) zrobic przejscie do garażu c) dostawic garaz tak jak w projekcie NIna ( modyfikujac jednoczesnie system ogrzewania) - system ogrzeania kotłownia na paliwo stałe w bryle garażu d) po dostawieniu garażu uzyc jego dachu jako tarasu ( jak w p rojekcie Nina) e)zlikwidowac kominek pozdrawiam Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jeśli nie sprawi to żadnego problemu to bardzo prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila lukasz1616@op.pl Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Witam. Bardzo mi się podoba ten projekt. Jeśli nie sprawi to żadnego problemu to bardzo prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila lukasz1616@op.pl Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Malwina Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych bezpłatnych informacji na temat tego projektu na adres e-mail marwinka5@wp.pl? Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Witam, czy mogłabym prosić o przesłanie wszelkich możliwych dodatkowych bezpłatnych informacji na temat tego projektu na adres e-mail marwinka5@wp.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest marek Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 witam kupiłem ostatnio projekt tego domu czy mógł bym prosić o kosztorys stanu wykończonego w wersji elektronicznej który jest teraz w promocji za 0 zł . z góry dziękuje i pozdrawiam sormar@wp.p Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 witam kupiłem ostatnio projekt tego domu czy mógł bym prosić o kosztorys stanu wykończonego w wersji elektronicznej który jest teraz w promocji za 0 zł . z góry dziękuje i pozdrawiam sormar@wp.p WItam Proszę o kontakt w tej sprawie z działem sprzedaży: 71 352 04 40, p. Kasia. Pozdrawiam Quote
Guest Jakub Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Witam. Ja również chciałbym prosić o informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na adres jacob@interia.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Witam. Ja również chciałbym prosić o informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na adres jacob@interia.eu. Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Agnieszka Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres: ginter85@gmail.com ? Dziękuję i pozdrawiam. Quote
Guest Weronika Posted February 8, 2016 Report Posted February 8, 2016 Witam, proszę o przesłanie bezpłatnych informacji dotyczących tego projektu na e-mail: weronikaa424@gmail.com. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Quote
Dobre Domy Posted February 9, 2016 Report Posted February 9, 2016 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Czy mogłabym prosić o przesłanie zestawienia kosztorysowego oraz szczegółowych rysunków na adres: ginter85@gmail.com ? Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts