Dobre Domy Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Witam Bardzo ciekawy projekt! Czy można prosić o przesłanie materiałów dotyczących projektu i kosztorysu na adres agusiad_18@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, wyślę na wskazany adres rysunki szczegółowe oraz ogólne zestawienie przegród budynku Malina. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne (kosztorys na stan surowy zamknięty, na stan wykończony oraz kosztorysy ślepe). W celu zamówienia któregoś z nich proszę o kontakt z Działem Sprzedaży, tel. 71 352 04 40. Pozdrawiam! Quote
Guest ALDONA Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 WITAM! BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN PROJEKT CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZESŁANIA ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW DLA TEGO PROJEKTU ORAZ KOSZTORYSU NA ADRES aldonaharamus25@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 WITAM! BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN PROJEKT CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZESŁANIA ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW DLA TEGO PROJEKTU ORAZ KOSZTORYSU NA ADRES aldonaharamus25@interia.pl Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Kamila Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Czy mozna proscic o przesłanie dostępnych materialow dot. Projektu? kamila.wojtas1@wp.pl Quote
Guest Renata Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku r.witkowska@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku r.witkowska@poczta.onet.pl Dzień dobry, przesyłam materiały pokazowe na wskazany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Przemek Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku wrobelek5@onet.eu pozdrawiam Przemek Quote
Dobre Domy Posted August 8, 2016 Report Posted August 8, 2016 Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku wrobelek5@onet.eu pozdrawiam Przemek Dzień dobry, prześlę w dniu dzisiejszym materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest marek Posted August 10, 2016 Report Posted August 10, 2016 Witam czy mógłbym otrzymać charakterystykę energetyczna domku malina proszę o najszybszą odpowiedź ponieważ została zagubiona a czas na pozwolenie na budowę. Z góry dziękuję pozdrawiam Marek sormar@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Witam czy mógłbym otrzymać charakterystykę energetyczna domku malina proszę o najszybszą odpowiedź ponieważ została zagubiona a czas na pozwolenie na budowę. Z góry dziękuję pozdrawiam Marek sormar@wp.pl Witam, charakterystyka energetyczna jest gotowa do wydruku bezpośrednio z naszej strony https://www.dobredomy.pl/kalkulator/malina/ Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted August 20, 2016 Report Posted August 20, 2016 Witam, czy mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ek.kedzierska@gmail.com Pozdrawiam Ewa Quote
Dobre Domy Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Witam, czy mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ek.kedzierska@gmail.com Pozdrawiam Ewa Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Agnieszka Posted August 25, 2016 Report Posted August 25, 2016 Witam, projekt Malina jest świetny, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na mail agnieszka_ch88@tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Witam, projekt Malina jest świetny, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na mail agnieszka_ch88@tlen.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest Grzegorz Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Witam. prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila grzegorz.trybek@gmail.com Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted August 29, 2016 Report Posted August 29, 2016 Witam. Można prosić o przesłanie materiałów pokazowych tego projektu? marcin7670@op.pl Quote
Dobre Domy Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Witam. prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila grzegorz.trybek@gmail.com Serdecznie dziękuje i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 30, 2016 Report Posted August 30, 2016 Witam. Można prosić o przesłanie materiałów pokazowych tego projektu? marcin7670@op.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Quote
Guest andrzej Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 witam! mam pytanie dotyczące daszku nad drzwiami wejściowymi, jak odprowadzona jest woda z tej powierzchni czy nie będzie problemu z zaciekami po ścianie czy po słupie który popiera daszek. Quote
Dobre Domy Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 witam! mam pytanie dotyczące daszku nad drzwiami wejściowymi, jak odprowadzona jest woda z tej powierzchni czy nie będzie problemu z zaciekami po ścianie czy po słupie który popiera daszek. Witam. Daszek odwodniony jest za pomocą rynienki zakończonej rzygaczem. Pozdrawiam. Quote
Guest Daniel Posted September 2, 2016 Report Posted September 2, 2016 Bardzo prosze o przeslanie darmowych materialow dotyczacych tego projektu na adres danieldudela@wp.pl Z gory dziekuje Quote
Guest Michal Posted September 3, 2016 Report Posted September 3, 2016 Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na majk8224@googlemail.com Dziękuje Quote
Guest Andrzej Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na european5@wp.pl. Dziękuję Quote
Guest Justyna Posted September 11, 2016 Report Posted September 11, 2016 witam prosze o materiały pokazowe na adres justyna2003@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na european5@wp.pl. Dziękuję Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts