Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam Bardzo ciekawy projekt! Czy można prosić o przesłanie materiałów dotyczących projektu i kosztorysu na adres agusiad_18@wp.pl Pozdrawiam

Dzień dobry,​

wyślę na wskazany adres rysunki szczegółowe oraz ogólne zestawienie przegród budynku Malina. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo odpłatne (kosztorys na stan surowy zamknięty, na stan wykończony oraz kosztorysy ślepe). W celu zamówienia któregoś z nich proszę o kontakt z Działem Sprzedaży, tel. 71 352 04 40. Pozdrawiam!

• Replies 590
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ALDONA
Posted

WITAM! BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN PROJEKT CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZESŁANIA ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW DLA TEGO PROJEKTU ORAZ KOSZTORYSU NA ADRES aldonaharamus25@interia.pl

Posted

WITAM! BARDZO PODOBA MI SIĘ TEN PROJEKT CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZESŁANIA ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW DLA TEGO PROJEKTU ORAZ KOSZTORYSU NA ADRES aldonaharamus25@interia.pl

Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

Guest Kamila
Posted

Czy mozna proscic o przesłanie dostępnych materialow dot. Projektu? kamila.wojtas1@wp.pl

Guest Renata
Posted

Witam,

serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku :) r.witkowska@poczta.onet.pl

Guest Przemek
Posted

Witam, serdecznie proszę o wysłanie wszelkich bezpłatnych materiałów na temat tego domku

wrobelek5@onet.eu

pozdrawiam Przemek

Posted

Witam czy mógłbym otrzymać charakterystykę energetyczna domku malina proszę o najszybszą odpowiedź ponieważ została zagubiona a czas na pozwolenie na budowę. Z góry dziękuję pozdrawiam Marek sormar@wp.pl

• 2 weeks later...
Posted

Witam, czy mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres ek.kedzierska@gmail.com Pozdrawiam Ewa

Guest Agnieszka
Posted

Witam, projekt Malina jest świetny, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na mail agnieszka_ch88@tlen.pl

Guest Grzegorz
Posted

Witam. 

prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila grzegorz.trybek@gmail.com

Serdecznie dziękuje i pozdrawiam

Guest Marcin
Posted

Witam. Można prosić o przesłanie materiałów pokazowych tego projektu? marcin7670@op.pl

Posted

Witam. 

prosiłbym o bezpłatne informacje wraz z kosztami budowy najlepiej pod klucz na e-maila grzegorz.trybek@gmail.com

Serdecznie dziękuje i pozdrawiam

Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam

Guest andrzej
Posted

witam! mam pytanie dotyczące daszku nad drzwiami wejściowymi, jak odprowadzona jest woda z tej powierzchni czy nie będzie problemu z zaciekami po ścianie czy po słupie który popiera daszek.

Posted

witam! mam pytanie dotyczące daszku nad drzwiami wejściowymi, jak odprowadzona jest woda z tej powierzchni czy nie będzie problemu z zaciekami po ścianie czy po słupie który popiera daszek.

Witam. Daszek odwodniony jest za pomocą rynienki zakończonej rzygaczem. Pozdrawiam.

Posted

Bardzo prosze o przeslanie darmowych materialow dotyczacych tego projektu na adres danieldudela@wp.pl

Z gory dziekuje

Posted

Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na majk8224@googlemail.com

Dziękuje

Posted

Witam ja rownież poprosiłbym o materiały pokazowe wraz z kosztami budowy na european5@wp.pl. Dziękuję