Redaktor Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Projekt domu Maja Szczegółowy opis projektu domu Maja znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/maja Link do projektu: Projekt Maja Quote
Guest ann Posted April 24, 2014 Report Posted April 24, 2014 CZY KTOS WYBUDOWAL JUZ TAKI DOMEK?? CHCIALABYM ZOBACZYC ZDJECIA Z WEW... Quote
Guest Gość Posted June 19, 2014 Report Posted June 19, 2014 CZY KTOS WYBUDOWAL JUZ TAKI DOMEK?? CHCIALABYM ZOBACZYC ZDJECIA Z WEW... Quote
Guest Kot Posted July 28, 2014 Report Posted July 28, 2014 Również jestem zainteresowany tym domkiem, ktoś budował? jakieś zdjęcia? przybliżone koszta ? Quote
Guest ewelina Posted July 30, 2014 Report Posted July 30, 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Quote
Guest Łukasz Posted August 6, 2014 Report Posted August 6, 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam Quote
Guest Gosia Posted August 12, 2014 Report Posted August 12, 2014 Witam! My również jesteśmy zainteresowani tym domkiem, jak tylko będziecie mieli jakiekolwiek informacje o kosztach budowy to proszę piszcie. pozdrawiam gosia Quote
Guest Mateusz Posted August 27, 2014 Report Posted August 27, 2014 Również czekam na więcej informacji, zdjęć. Quote
Guest Łukasz Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Quote
Guest Łukasz Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Quote
Guest Łukasz Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie witam!! jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Prosiłbym o jak najwięcej zdjęc. lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje POzdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie witam! jestem bardzo zainteresowany tym projektem i prosił bym o zdjęcia. lukekucza@wp.pl. z Góry dziękuję i pozdrawiam Łukasz Quote
Guest Piotrek Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam!Proszę o przesłanie na maila-black1166@wp.pl zdjęć. Quote
Guest Maciej Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 witam!! jestem bardzo zainteresowany tym projektem. Prosiłbym o jak najwięcej zdjęc. lukekucza@wp.pl z Góry dziękuje POzdrawiam Witam, czy moge rowniez prosic o fotki budowy tego domku. Planuje kupic ten projekt. Moj dres maciejszostak77@gmai.com. Dziekuje Quote
Dobre Domy Posted September 16, 2014 Report Posted September 16, 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Witam, czy moge rowniez prosic o fotki budowy tego domku. Planuje kupic ten projekt. Moj dres maciejszostak77@gmai.com. Dziekuje witam! Również prosił bym o fotki budowy domku lukekucza@wp.pl. Dziękuję Quote
Guest Artur Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Witam poprosze zdjęcia tego domku w stanie surowym i ewentualnie jeśli można orientacyjne koszta budowy stanu surowego arturherbaczewski@gmail.com Quote
Guest Artur Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 witam! właśnie dziś nasz znajomy projektant zakupi dla nas projekt domu Maja. Wydaje mi się ze jest świetny. Jest przestronny i dobrze rozmieszczony. na razie nie napisze nic o kosztach bo nie mamy pozwolenia na budowę ale mysle ze to kwestia 2 miesięcy,pozdrawiam! Ewelina również jestem zainteresowany tym projektem, jak będziesz miała jakież informacje to poproszę. pozdrawiam witam umnie juz jest stan surowy otwarty tylko dosc mocno przerobiony jak kogos interesuje niech poda meila to wysle zdjecia moze ktos bedzie chcial zrobic podobnie bo wyszlo rewelacyjie Witam! Proszę o przesłanie na maila-black1166@wp.pl zdjęć. Witam, prosze o przesłanie na arturherbaczewski@gmail.com , jak można to poproszę o orientacyjny koszt budowy stanu surowego Quote
Guest Artur Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Witam poprosze zdjęcia tego domku w stanie surowym i ewentualnie jeśli można orientacyjne koszta budowy stanu surowego arturherbaczewski@gmail.com Quote
Guest Gość Posted September 19, 2014 Report Posted September 19, 2014 Witam wszystkich. Planuje zakup projektu maja i bede bardzo wdzieczny za udostepnienie fotek tego budynku. Moj mail seba5216@wp.pl Dziękuję za pomoc. Quote
Guest Ania Posted September 20, 2014 Report Posted September 20, 2014 Witam jesteśmy zdecydowani na budowę twgo domu. Czy ktoś z was jest w trakcie budowy tego domu, może macie zdjwcia jakieś uwagi. Chętnie skorzystamy z waszego doświadczenia. Quote
Guest Leszek Posted September 22, 2014 Report Posted September 22, 2014 Witam, również jestem zaineresowany tym projektem i wszelkimi ulepszeniami. Bardzo prosiłbym o zdjęcia leszekg88@gmail.com . Dziękuję i pozdrawiam. A może ktoś z okolic Łodzi wykorzystał ten projekt? Quote
Guest Ewa Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 witam juz mam stan surowy jak kogos interesuje to moge wyslac zdjecia projek dosc mocno przerobiony ale wyszlo pieknie Witam Proszę również o umieszczenie kilku zdjęć na forum - ułatwi to znacznie komunikację a i więcej osób będzie miało możliwość zobaczenia Państwa domku. Pozdrawiam Witam poprosze zdjęcia tego domku w stanie surowym i ewentualnie jeśli można orientacyjne koszta budowy stanu surowego arturherbaczewski@gmail.com Witam, poproszę o zdjęcia tego przerobionego. Myślę o zakupie tego projektu i próbuje się określić finansowo.Dziękuję i pozdrawiamewazych.poczta@gmail.com Quote
Guest Mateusz Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Również proszę o o zdjęcia i jak wyszły fundamenty finansowo? plucik_rop88@tlen.pl Quote
Guest Maja Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Również jesteśmy zainteresowani budową tego domu jeśli nie stanowiłoby to problemu to bardzo chętnie byśmy obejrzeli zdjęcia i prosili o wstępny kosztorys. borkowskamaja@gmail.com Pozdrawiam Quote
Recommended Posts